35.000 Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás Magyarországon!

Betétek

Menstruációs bugyijaink 4 rétegből állnak.

1. külső réteg:
Kiváló minőségű sztreccs pamut vagy légáteresztő anyag. 
Gyártás helye: Magyarország

2. nedvességzáró réteg:
Kiváló a légáteresztő képessége ellenére nem engedi át a nedvességet. Rugalmas és nagyon puha. Meggátolja a baktériumok és a kellemetlen szagok keletkezését, hosszantartó frissesség érzését biztosítja mérgező kemikáliák nélkül. Többszöri használat után sem okoz bőrirritációt, érzékenységet.
Gyártása során nem keletkezik a környezetre ártalmas méreg.

3. nedvszívó réteg: 
Gyenge: speciális pamut réteg, mely magába szívja a nedvességet
Közepes és extra változat: ezt az innovatív anyagot arra tervezték, hogy gyorsan megfogja, és magába szívja a nedvességet. A saját súlyának 10-szeresét képes magába szívni 2 másodperc alatt. A gyártás során az anyag szálait ezüst ionokkal kezelik, melyek megakadályozzák a baktériumok és a kellemetlen szagok kialakulását. (az ezüstöt már az ókori rómaiak is használták fertőtlenítésre)
Nem tartalmaz mérgező vegyszereket. Bizonyítottan bőrbarát, többszöri használat után sem okoz bőrirritációt, érzékenységet.
Gyártás helye: USA

4. belső réteg:
Vékonyabb, kiváló minőségű sztreccs pamut, fekete színben.
Gyártás helye: Magyarország

Minden alapanyagunk Standard 100 by OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik, így garantáltan bőrbarát, nem okozhat semmilyen allergiát, vagy irritációt.

 

A bugyikat az alábbi erősségben rendelheted meg:

ENYHE
A menstruáció első és utolsó napjaira terveztük.
OKEO-TEX (STANDARD 100) tanúsítvánnyal rendelkező pamut + légáteresztő gomba ellenes nedvességzáró réteg.
Nedvesség megtartó képesség 1-2 általános betét/tampon (kb. 10ml).

KÖZEPES
Átlagos vérzés mellett akár 8-12 órát is kibír, így napközben nem szükséges cserélni.
Antibakteriális, ezüstionok hozzáadásával speciális szálból készült nedvszívó réteg + légáteresztő gomba ellenes nedvességzáró réteg.
Nedvesség megtartó képesség 2-3 általános betét/tampon (kb. 15-20ml).

EXTRA - ÚJDONSÁG
Kifejezetten azoknak terveztük, akiknek extra erős a vérzésük. 
Antibakteriális, ezüstionok hozzáadásával speciális szálból készült, extra erős nedvszívó réteg + légáteresztő gomba ellenes nedvességzáró réteg.
Nedvesség megtartó képesség 4 általános betét/tampon (kb. 25-30ml). Bizony ám, 2x annyit bír, mint a közepes :)

TISZTASÁGI BUGYI
Három rétegből áll: belső nedvszívópamutréget, nedvességzáró réteg és a bugyi külső anyaga. Nedvszívó képessége kisebb, mint az enyhe bugyinak, kb. 5ml. Folyás, enyhe vérzés vagy gyenge inkontinencia esetén javasoljuk a használatát.

 

Miért más a Mensibugyi, mint más menstruációs alsók?

✅ nagyobb nedvszívó képesség
✅ választható betéterősség
✅ hosszabb betétrész elöl és hátul
✅ minőségi magyar alapanyag
✅ egyedi kérés szerinti gyártás
✅ minden méretre, alakra van bugyink

Mit jelent ez pontosan?
✅ Nálunk kérheted a bugyit enyhe, közepes vagy extra erősségben. Ha jobban megnézed egy-egy gyártó leírását, akkor láthatod, hogy általában 1-2 betéthez hasonlítják a nedvszívó képességet, ami a mi enyhe erősségű bugyinknak felel meg.
✅ A betétrészt elöl és hátul is extra hosszan felvarrjuk, hogy biztosan mindenkinek megfeleljen. Így mindegy, hogy ülőmunkát végzel, járkálsz egész nap, vagy alváshoz szeretnéd használni, biztosan végzi a dolgát.
✅ Ráadásul a bugyit a vérzésed erősségéhez igazíthatod, így a vérzésed elején és végén is akár segédeszköz nélkül (plusz betét, tampon) használhatod.
✅ Alapanyagunk a legjobb minőségű, magyar gyártású pamut és polyamid, így biztosan nem veszít a minőségéből sok-sok mosás után sem. Nem kell félned, hogy ereszti a színét, vagy ha véletlenül bekerül a szárítógépbe, akkor sem lesz semmi baja.
✅ 78cm-estól egészen 160cm-es csípőméretig találsz nálunk fehérneműt, így bármilyen mérettel is rendelkezel, nem kell várnod rá, azonnal postázzuk.
✅ Ha pedig egyedi igény van szín, fazon tekintetében, azt is szívesen elkészítjük 🙂

Ezért más a Mensibugyi 😉